Finns det några aktiviteter för barn?

• En populär aktivitet för barn är våra bildjakter inne på slotten. Låna en karta med detaljbilder från slottets inredningar och hitta var motiven finns i slottet och vad bilderna föreställer. Bildjakterna är tillgängliga på Kungliga slottet, Drottningholms slott, Kina slott samt Gripsholms slott och kartan kan hämtas i kassan alla öppetdagar.

I vår app Kungliga promenader finns två quizzer som passar för rundvandringar utomhus med yngre besökare, en för Ulriksdals slottspark och en för Drottningholms slottspark. Besvara frågor och klurigheter om några utvalda platser och upplev parkerna med alla dina sinnen.

Delar av året erbjuds också familjevisningar på vissa av våra besöksmål. Läs mer via Inför besöket – För barn under respektive besöksmål.