Har ni någon app?

• Via appen Kungliga slotten hittar du historisk information om alla våra kungliga slott. För Kungliga slottet och Drottningholms slott fungerar appen som en guide till rum och salar. Appen finns både med svensk och engelsk text. Hämta den i App Store och Google Play kostnadsfritt.

I appen Kungliga promenader finns flera parkpromenader att följa. Välj område Drottningholm, Djurgården eller Ulriksdal. Texterna är på svenska och engelska och illustreras med historiska och nytagna bilder.
    Appen finns att ladda ned kostnadsfritt på App Store och Google Play